Honnan tudom hogy át kell e üttetni a tetoválást vagy nem?
Figyelt kérdés
Két és fél hete csináltattam tetoválást. Szép fekete meg minden de olyan mintha kicsit halvány lenne néhány részen vagy kicsit fehér. Szerintetek?2011. nov. 15. 18:28
1/2 anonim válasza:
A tetoválás,ha jó szakember csinálta ,akkor sok-sok év múlva kell átüttetni,persze az is szempont,h hová varrattál magadnak!DE AZ TUTI,h a 2 hetes tetkót NEM kell átüttetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/2 anonim válasza:
Szia! Én 2,5 éve csináltattam a tetkómat, és nekem kb 1-1,5 hónap után át kellett üttetni, mert mikor mentem kontrollra mondta a tetkós, hogy mivel nagyon érzékeny a bőröm nem vette be mindenhol a festéket. Szerintem menj vissza oda, ahol csináltattad és kérdezz rá. UI.: nekem az átüttetés nagyon fájt, mivel még friss volt, és túl hamar került rá sor, vérzett is meg minden és nagyon nehezen gyógyult, szóval szerintem legalább 3 hónapot várj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!