Ha elofordul hogy a szellentes akaratunk ellenere "szivarog ki" belolunk, akkor nagy gondok vannak a zaroizmokkal?
Tudom, elegge furcsa meg bugyuta kerdesnek talalhatjak egyesek, de erdekelne.
Elofordult velem parszor, de leginkabb a multkor zavart mikor boseges szensavas udito fogyasztasa utan, kint ultem egy szeken es...elojott akaratom ellenere, "megfekezni" meg nem nagyon volt lehetseges. Azt hittem elajulok a szegyentol.
Megjegyzem, hogy analis szexben nem volt reszem. Ismetlem csak parszor fordult elo, nem allando problema.
Intimtorna ajanlott..? Volt valakinek hasonlo 'tapasztalata'? Elore koszi a valaszokat.
En elegge problemasnak tartom, ha nem lehet mindig "meggatolni".
Nagyon hulye helyzetbe hozhatja az embert. Szerintem igenis gond...
Van,hogy olyan hirtelen jön,hogy nem tudod visszatartani.
Nekem volt egy sipoly műtétem és hát eléggé a végbél mellett terjedt így ott végig vágva van és azóta kicsit gyengébbek a záróizmaim.Ne értsd félre vissza tudok tartani mindent jó sokáig(van,hogy 3-4 órán keresztül is),csak kellemetlen,vmi nem stimmel azóta az emésztésemmel sem...
Szóval az első hát volt kórház után gázos.Mentem matek tanárhoz és elkezdett mocorogni a pocim,épp indultam volna ki erre durr,azthittem meghalok,rohantam ki aztán alig mertem visszamenni,sűrű bocsánatkérések közepette merszkedtem vissza...
Utolso valaszolo, nagyon sajnalom ami veled tortent.
Nagyon kellemetlen helyzet lehetett...nalam nem volt "hangja" viszont...'eszlelni' lehetett... sajnos...
Azt hittem elajulok a szegyentol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!