Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek itt kiadnák a cigit?

Szerintetek itt kiadnák a cigit?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esnétek, nem nekem kell. Édesapámnak fekvőgipsze van, a lakásban még el-elsétálgat, de nem tud lemenni az emeletről, erős dohányos, és szüksége van rá. A bolt itt van tőlünk 100 méterre. Az van kiírva,hogy vegyesbolt, de igazából ilyen kis lyuk, ahol a részeg pasik már reggel 8kor isszák a kis üveges röviditalukat, amit ott vettek :D Szerintetek van esélyem?

17L

2011. nov. 12. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:

valószínűleg igen,pláne ha szoktatok ott vásárolni.

Anyukád nem tudja neki megvenni,ha már muszáj?

2011. nov. 12. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

16/L vagyok...A Tesco-ba kiadták a cigit... Pedig nagyon nem nézek ki szerintem 18 felettinek. :)

Amúgy ugyan ez volt a helyzet..:) Apu lesérült és neki kellett...

Szerintem olyan kis lyukban tuti kiadják.. Egy próbát megér:)

2011. nov. 12. 09:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megpróbálom. Anyu nincs itthon, mert így, hogy apa most kiesett a munkából (sofőr), a szabadnapjait is el kellett vállalnia, hogy ne legyen olyan drasztikus a pénzkiesés.
2011. nov. 12. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát.. meredek.

Ha jól ismered az eladót, akkor talán ad.

Ha nem, és elkéri a személyidet akkor nem.

Fiatalkorút nem lehet dohány és alkoholtermékkel kiszolgálni, jöjjön az bármilyen indokkal is. Nagyon szigorúan büntetik. Vannak ellenőrök akik fiatalkorúakat kérnek meg hogy menjen be a boltba és kérjen cigit, ha kap és utána kint megmutatja az ellenőrnek, azzal a lendülettel már megy is szépen be az üzletbe és szabja ki a több százezres bírságot.

Szóval óvatosnak kell lenni, és akár hiheti azt is az eladó hogy te is próbavásárló vagy.

Egyszer régebben hozzám is bejött egy fiú, kezében egy papírral amit az anyukája írt, hogy ő küldte le a gyereket cigit venni, nem tud lejönni, kéri hogy adjam oda a fiának és aláírta. Ismertem őket. Adtam neki. A főnököm kint meglátta, úgy lecseszett hogy majdnem leüvöltötte a hajamat a fejemről.

Inkább szólj anyudnak, vagy egy felnőttkorú ismerősödnek.

2011. nov. 12. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, kiadták. Na, most mindenki boldog :D
2011. nov. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!