Az LSD sem veszélyesebb, és nem is lehet rászokni, mivel az újabb adagnak pár napig nincs is hatása.
Kivéve, ha megduplázod az adagot, ha ma benyomsz 1-et, holnap csak 2 hat. Erre Jimi Hendrix és Lemmy Kilmister jöttek rá :D:D
2011. nov. 11. 21:07
12/21 anonim válasza:
Háááát nem tudom nekem egy ismerősömnek pszichózisa lett az lsd-től :/ de ha teljesen normális valaki, akkor tényleg nem veszélyes, de ezt nem nagyon lehet előre tudni.
2011. nov. 11. 21:11
13/21 anonim válasza:
10-es: egy masszív alkoholistának elég napi 2-4 liter koccintós, ami max. 500ft.
Egy adag heroin kb. 5000-től indul, kokain kb. 10-től. Egy masszív függőnek lehet, hogy kell kettő is. Számolj utána. A trainspotting a valósághoz képest kb. esti mese.
2011. nov. 11. 21:16
14/21 anonim válasza:
mert az alkoholnak évezredes kultúrája van európában a drognak meg nincs és viszonylag újnak számít.
kb ennyi.
és adóztatni sem tudják.
2011. nov. 11. 22:14
15/21 anonim válasza:
21:05
Ha szerinted ez így van, és épp olyan a két függőség, akkor miért nem hallasz olyan híreket, hogy alkohol utáni vágya miatt agyoncsapott időseket hogy pénzre tegyen szert, vagy kirabolta a szüleit?
Miért van az, hogy egy narkós gyerektől még az anyja is retteg, míg a piás gyereknek van esélye ezt kinőni, ahogy megjön az esze, és a lázadó kor után normális életet élni.
A kettő nem ugyanaz, nem összekeverendő.
Más erő motiválja a kétféle függőségbe esetteket.
2011. nov. 11. 22:22
16/21 anonim válasza:
Nem tudom srácok mennyire olvastátok a kérdező kommentjét, aho lleírta hogy fűre és party drogokra gondol segítek party drog : speed, Extasy, stb... Nem kemény drogokra. Tehát gondolom akkor néha néha jól esne neki a discóban egy kicsit felpörögni, vagy belazulni a fűtől egy kicsit, és sajnos rossz hírt kell közölnöm, fű vagy speed, vagy extasy miatt, még nem nagyon láttam, hogy valaki bárkit is megölt volna, az meg, hogy a hírekben azt hallani, hogy valaki a cuccért ölt. Mikor 5 évente egyszer? Legalább 3x ennyiszer hallani hogy valaki meghalt mert be volt baszva és karambolózott, elesett bevágta a kis fejecskéjét stb...
2011. nov. 11. 23:26
17/21 anonim válasza:
3X ennyiszer évente...
2011. nov. 11. 23:27
18/21 anonim válasza:
23:26
Igen mi olvastuk.
Azért azt megkérdezném, hogy Te olvastad, hogy a könnyű drogok után jönnek a kemények?
Az emberek csak hiszik, hogy akkor állnak le amikor akarnak. Azért ez se így van.
2011. nov. 11. 23:29
19/21 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már, hogy a könnyűek után jönnek a kemények, évekig füveztem, volt, hogy lecsúszott néha egy kis extasy is, vagy speed. Egyetlen egyszer próbáltam ki a kokaint. De már semmit nem szedek egyedül ami káros, az a cigi, a kávé, meg a pia. Mégsem lett belőlemegy utolsó narkós, mert egy darabig nyomtam. És ezzel van még így pár ismerősöm. Mondjuk ez való igaz, hogy Heroinhoz sosem nyúlnék, mert az szemét, annál tényleg elég 1-2 adag a függőséghez, de nem speed-nél, meg extasy-nál. Van olyan ismerősöm akivel együtt csaptuk szét magunkat, mostmeg gyereket nevel, és még cigizni sem cigizik, kávét sem iszik, néha egy feles pálinkát és ennyi
2011. nov. 11. 23:33
20/21 anonim válasza:
Ha meg feldobtam volna miatta a talpam, hát ez van, legalább azt csináltam, amit akartam, mondjuk, én sosem kérdeztem senkit, hogy ez vajon szép-e, vagy jó-e, nekem jó volt, és szép volt. Az hogy már nem csinálom az egy dolog kell másra a pénz, nem mondom, hogy egyáltalán nem, de közel sem úgy, ahogy régen, de főleg nem vagyok függő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!