Szerintetek ettől van?
Lehet. Nekem a fogamzásgátló (Mercilon) mellékhatásaként sűrűn fájt a fejem, rázott a hideg, hol fáztam, hol melegem volt és folyamatosan menstruáltam hetekig. Szóval, elég rosszul voltam. Elkezdtem utána egy másikat szedni (Miligest), amitől semmi bajom sem volt.
Szóval, simán. Esetleg olvasd el, hogy mit írnak mellékhatásoknak.
Igen, lehetnek ilyen tünetek tőle.
A fogamzásgátló szedésének alapvető szabálya a rendszeresség. Ha össze-vissza szedted, akkor nem is véd rendesen, meg a szervezeted sem fog így hozzászokni.
Ha most abbahagyod, akkor korábban fog megjönni a menzeszed, más bajod nem lesz tőle.
Ha mégis folytatod, persze az utasításokat betartva, akkor lehet, hogy 1-2 hónap múlva elmúlnak ezek a mellékhatások.
Nem akarlak lebarmolni, de ha nem szeded rendesen, hogy várhatod el, hogy megfelelően védjen? Nem jutott eszedbe az, hogy terhes maradhatsz? A nőgyógyász nem mondta el, hogy hogyan kell szedni? Vagy legalább te miért nem olvastad el a leírást, ami benne volt a csomagban?
Nem feltétlenül a fogamzásgátlót kell okolni az általad elkövetett hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!