Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet 3 napja hasmenésem?

Mitől lehet 3 napja hasmenésem?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem,hogy olyat ettem volna ráadásul 2 napja pár szem kekszet eszem és semmi!Nem vagyok náthás,nincs hányingerem,a székletben sem látok semmit!
2009. máj. 8. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem bizti, hogy észre veszed, ha rosszat eszel! Én is jártam már úgy (menzás vadassal), hogy nagyon ízlett, aztán estére hasmenés, rosszullét, magas láz(!), ami nagy szó, mert nagyon ritkán vagyok beteg. Keress rá a "hasfogó"-ra, vagy a "hasmenés"-re itt, csomó ilyen kérdés van, sok jó ötlette.
2009. máj. 8. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Pedig csak ettél valamit, ami nem volt jó. Az ízén nem biztos, hogy érezted, de lehetett pl. romlott.

Nem kell rögtön hasfogó után szaladni, ha nem olyan durva a hasmenés, mert jobb, ha kitisztul belőled, ami a fertőzést okozta. (Pár napra gondolok.)

Ha elmúlt, szedj be egy doboz Normaflore-t a bélflóra helyreállítására.

2009. máj. 8. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Normaflore hol kapható?
2009. máj. 8. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik gyógyszertárban. Kérdezd a patikust, segíteni fog.
2009. máj. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!