Rendszeresen van furunkulus a fenekemnél, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Átlagban 2-3 havonta megjelenik, majd kifakad, és elmúlik. Tiszta és ápolt vagyok. Ez a jelenség kb 1 éve lehet.2009. máj. 7. 23:04
1/2 anonim válasza:
Méregtelenítsd a véredet! Igyál kúraszerűen csalán teát!
2/2 anonim válasza:
Szia. Én 4 éve szenvedek vele. 9 hónapig nem volt kint egy sem, állapotots voltam. Most megint. De nekem egyszerre több is kijön. A 4 év alatt nekem semmi kenőcs nem használt, most azt találták ki, hogy baciktól van. Te hogyan gyógyítod? Ráadásul iszonyat csunya utána a heg. Most is kettő van kint rajtam, egy a combomon, ami 1,5 cm átmérőjű, és 0,5 cm mély. Én már nagyon unom. Voltam magánorvosnál is vele. Ő kivágott egy ilyen sebet, és kitenyésztette, de ott is negatív lett mindenre. Akkor miért van? És terhesen miért nem volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!