Hogy tudnam akkor aktivalni magamban az adrenalint amikor en akarom?
Sehogy, mert a mellékvesekéreg adrenalin és noradrenalin hormonjainak felszabadulását te nem tudod szándékosan befolyásolni.
Na jó, állítólag, ha ezt elhisszük jógiknak sikerül, de hát mi nem igazán vagyunk azok.
Ilyesmit gyógyszertárban nem árulnak. Isten ments!
De minek neked stresszhormon?
A válaszom az hogy szerintem egy meglehet csinálni.
Meg kell probálni fel dűhiteni magad vagy gondolj
roszra vagy ijesmi...
Bocs ha nem igaz a válaszom de szerintem igy meglehet csinálni.
Bármikor felviszem a vérnyomásomat az ágyon fekve 120/70-ről 200/100-ra anélkül, hogy megmozdulnék. Azt hiszem, ennek köze van az adrenalinhoz is.
Nem, nem gondolok semmi stresszesre, vagy félelmetesre. Egyszerűen tudom, hogy a testemen belül mit, hol kell megmozdítani. Olyan, mintha csak a kisujjamat mozdítanám meg, de ez kívülről nem látszik.
Nem, nem véletlen. Nagyjából öt éves koromban jöttem rá erre, és tök jó szórakozás. Tíz éve rendszeresen ellenőrzöm ilyen esetben a vérnyomásomat. A két mérés között nem telik el fél percnél több. Az első normál értéket mutat, a második, miután elkezdem csinálni a dolgot, extrém magasat. A pulzusom csak kicsit emelkedik. Általában 60-ról 70-re.
W-M-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!