Szerintetek mellhártyagyulladás vagy már tüdő? (SOS)
Már tegnap is volt egy ilyen kérdés, és akkor is ráztam a fejem, hogy csak 3 hét után kezd el zavarni a dolog?
Menj le a háziorvosodhoz.
Akkor ez egy jó indok, hogy lemenj hozzá. Ő is akkor tudja megmondani ha meghallgat, elküld tüdőröntgenre. Ne itt várd a megoldást laikusoktól.
Amúgy: Volt anyukámnak már olyan tüdőgyulladása mikor nem volt láza.
Szia! Nem vagyok orvos,de azonnal menj el a dokidhoz! Páromnak hasonló volt.Iskola után otthon tanultunk,este ment haza.Olyan 6óra tájban. BEgörcsölt ugyanigy a háta,nem kapott levegőt. Éjjel nagyon rosszul volt,bement a kerületi ügyeletre,semmi probléma csak algopirin szurit kapott és midetont. Másnap lábra se birt állni,kihivtuk a mentőket és ők a Korányi Tüdőgondozóba vitték azonnal ahol 3órás műtéte volt. Légmell és vérmelle alakult ki. 3l vért vesztett. Neki is a jobb oldalon szurt,ez a bal oldalon nem tud kialakulni mert ott kisebb a tüdő. Azt mondta a doki h negyed órán mult az élete. Szerencsére ma már jól van. Ő egy magas vékony srác,akik fokozottan veszélyeztetettek ilyden jellegű problémák esetén.(180 magas és 55kiló)
Szerintem neked (legalábbis remélem) h "csak" mellhártya gyulladásod van de az se jó ha lábon hordod ki,mert sulyosbodhat. MEg lehet h csak sima légmelled van/lesz.. Ami spontán elmulik,de inkább lásson doki!Ja a párom 19 volt,most 26. Nem tudom mit csináltunk volna ha ott marad. (Szülők vidéken én hivtam a mentőket,s nekem köszönheti életét,én is 26.Azóta van egy kislányunk:))
Ha ennyire lesz*rod, akkor minek kérdezed? miért kell megvárni míg nagyobb bajod lesz ?
Nem bántani akarlak, de inkább lásson doki, minthogy bajod legyen ! :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!