Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi mindent kell tudni az...

Mi mindent kell tudni az epilepsziáról és a Depakine Chrono 500 Mg nevű gyógyszerről?

Figyelt kérdés

Kedden derült ki,hogy epilepsziás vagyok és nagyon megrázott a hír!

Múlthét csütörtökön volt egy elég súlyos rohamom,egy napig intenzíven voltam és először az orvosok sem tudták,hogy mi bajom volt,csak találgattak,de kedden volt egy EEG vizsgálatom és ott bebizonyosodott,hogy ez epilepsziás roham volt!

Amellett,hogy nagyon elkeserített és megrázott ez az egész,kénytelen vagyok elfogadni és így élni,de nagyon félek a következményektől és a gyógyszer mellékhatásaitól!

Epilepsziások véleményére lennék leginkább kíváncsi,hogy hogyan élték meg mindezt,és hogy az életük hogyan folytatódott tovább,kellett-e nagy változásokat véghezvinni a betegség miatt!?

Ja és aki esetleg a fent említett gyógyszert(Depakine Chrono)szedi,annak voltak-e valamilyen mellékhatásai?

-A szedése mellett voltak még rohamai?

-A menstruációban volt valami változás?

-okozott valamilyen szervi bajt/megbetegedést?

-A terhességnél jelentett valamilyen problémát?

Bocsánat a sok kérdésért,de nagyon félek ettől a helyzettől és szeretnék mindenre felkészülni!

Kérem,hogy minden kérdésemre adjatok választ!

Előre is köszönöm!

Üdv!

17/L

2009. máj. 7. 18:14
 1/1 anonim válasza:

szia!

10 éve van epilepsziám, sook gyógyszert szedtem, mint pl. anno a depakint, de nem jött be, egy darabig jó volt aztán nagyon meghíztam tőle, most, hogy már nem szedem visszafogytam a 20 kg-ot. menstrus probléma nem volt. ja a bőröm zsiros és pattanásos lett tőle, de már elmult az is. doki azt mondta, hogy se lamictalt se depakint terhesség közben nem ajánlott, mert előfordulhat gyereknék a down kór. Egyéntől és epilepszia tipustól függ, hogy jól bevált e a gyógyszer vag se. minden jót kívánok

2010. nov. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!