Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ropog a bokám szinte mindig...

Ropog a bokám szinte mindig magától ahogy sétálok, mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tartási statikai anomália miatt nem jó a kiegyensúlyozottság és vagy kopás alakult ki, vagy akadályt képez két csont egymással szemben az elmozdulásnál. Ortohopedus kell, hogy lássa,mert a kikorrigálást is csak akkor tudja megmondani ( talpbetét, féltalpbetét, sarokemelő) ha fényképet ( röntgen) látott róla.
2009. máj. 7. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:

uhh, köszönöm:S

Sejtem mitől van, még kiskoromban kifordult kétszer is nagyon csúnyán, szerintem ekkor lazulhatott ki

2009. máj. 7. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Válaszadó vagyok. Az lehet, tehát ezáltal nincs a helyén. Azért is lássa orvos, mert esetleg helytelen járást veszel fel, amely tovább hat a csontvázra ( térd, gerinc) és később nehogy fájjanak azok is.

A lábadról nem is beszélve.

Megeshet, hogy csak fizotherápiát kapsz rá, illetve gyógytornáztadnod kell.

Sok sikert, jobbulást és teljes gyógyulást kívánok!

2009. máj. 7. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen Köszönöm, ahogy lesz időm elmegyek
2009. máj. 7. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!