A gerincem még "megmenthető"?
Figyelt kérdés
A családomban sok volt a gerinc sérves tény, én túl gyorsan nőttem és az izmok nem nőttek a gerincemmel párhuzamban így vannak gerinc fájdalmaim. Igaz ez a pár éve számítószékben ülés se kedvezett neki. Szoktam szinte állandóan ropogtatni hogy kilazuljon. Az első kérdés hogy szabad e ropogtatnom és hogy ha most elkezdek edzeni, most vagyok 16 éves, akkor még elkerülhetem a gerinc sérvet és a további fájdalmakat?2011. nov. 5. 20:49
1/4 anonim válasza:
Hát érdekes kérdés. A sérv az jön, ha úgy akarja, megelőzni nemigen lehet. Van akit akár nyolcszor is megoperálnak, és kiújul.Mi az a ropogtatás? Szokták mondani, hogy a macskák is olyan furcsán tornáztatják néha a gerincüket, tehát egészséges.
Ha sportolsz, akkor biztos mégy időnként kivizsgálásra, s ott figyelemmel kísérnek.
2/4 anonim válasza:
Ez a rossz tartas okozza, kezdjel el hatizom erosito es nyujto gyakorlatokat vegezni. Jogazni pl.
3/4 A kérdező kommentje:
Kössz a tippeket!
2011. nov. 5. 22:29
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen Mcenzie gyogytornát ajánlom. Megelözésre nagyon jó, nekem ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!