Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a térdem tornaközbe,...

Fáj a térdem tornaközbe, régen túlságosan megerőltettem, van valmi gyakorlat amivel helyrehozhatnám?

Figyelt kérdés
régen bicikliztem es semmi bemelegites nelkul nagyon sokat...es ra egy honapra mindig bedagadt ha tornaztam es akkor elmentem orvoshoz de a reuma orvos azt mondta h tulsagosan megerotelttem...es a erre a biciklezesre gondoltam h akkor........ekkor voltam kb.15-16 eves most 20eves vagyok maar nem dagadbe anyira a terdem torna utan.....de mondjuk eleg kellemetlen erzes a terdemnek olyasmi erzes,mint ha valki irtozik a vertol es eppen vert lat........azt mondta regebben nekem egy csaj h van valmi torna ra h helyrehozhato vele...ilyen sportolo csaj.....muteni semmmikep nem szeretnem....lehet meg van nyulva a szalagok.... a jobb terdemnel van ez.....aki tud valmi tornat vagy tanacsot kerem irjon elore is koszonom
2009. máj. 6. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem gyógytornára elmehetnél, az jó dolog. Vagy vízben kellene tornáztatnod az segít megerősíteni és nem terheli a súlyod a vízben.

Vagy meg kellene vizsgáltatnod a szalagokat, porcokat.

Ha a torna nem segít, vagy úgy érzed más jellegű a probléma mindenképpen járj utána orvosoknál. Lehet szedned kéne kiegészítőket, vitaminokat is rá. De amíg nem tudni a pontos okot nehéz megmondani mi lenne a jó.

Azért sok sikert kívánok, biztos sikerül megoldást találnod

2009. máj. 6. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:
hat igen lehet elkene mennem ismet orvoshoz vele h pontossan mi a baja..........el is fogok, majd meglassuk mit mond.....koszonom a valaszod es a jokivansagod
2009. máj. 7. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!