Altatással vagy anélkül?
lehet már későn írok, nekem most vették ki. Kérdeztem hogy lehet-e altatással, nekem nem is engedték, elvileg úgy több komplikáció lehet. Viszont altatás nélkül sem maga a műtét a vészes. Elég kellemetlen, hogy a szádban turkálnak, meg szurkálják, sőt fáj is, de úgy is a műtét után lesz szarabb. Nekem ahogy megcsinálták, visszavittek a kórterembe, nyelni még nem tudtam, meg utána kezdett el nagyon fájni, szóval az a része gondolom altatás után is ugyanolyan.
Még egy tipp, lehet hogy hülyeség, de én még azért voltam rosszul, mert ugye ahogy folyik a vér, egy keveset lenyeltem, és attól nagyon felfordult a gyomrom, egy napig émelyegtem, és egy pohár víz után is hányingerem volt. Volt egy másik srác akit altatásban műtöttek, mondjuk őt nem mandulával, hanem feljebb, de neki végig a gyomrába folyt a vér, és ő tényleg nagyon rosszul is volt tőle, addig, amíg ki nem hányta, viszont egy mandulaműtét után gondolom nem tesz jót a hányás mert felszakadhat tőle a seb. Szóval én nem bántam meg hogy nem altatásban csinálták. Mindenkire máshogy hat az az altató cucc, de 1-2 ismerősöm altatás után 1-2napig világát nemtudta, és nagyon rosszul voltak, énmeg aznap este már inni is tudtam, szóval nekem jobb volt ez így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!