Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hasmenés a metrón hogy orvosol...

Hasmenés a metrón hogy orvosolható?

Figyelt kérdés
Az imént hasmenés jött rám és becsináltam a metrón, most itt állok, háttal a szerelvény belső oldalának és nem merek elmozdulni. Telefonról írok, dsegítsetek. Hogy lehetne megoldani, hogy feltűnés nélkül elmenjek?
2011. okt. 31. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező is azt hitte, hogy egy sunyi fing lesz, aztán sógorostól ment...:)

Bár szegénynek nem biztos, hogy mulatságos.

2011. okt. 31. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor talán nem fingok a metróba.. vááhh
2011. okt. 31. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, írd már meg mi lett a sztori vége. :S

Egyébként, és ezt ne vedd rossz néven, kedves kérdező, de ez szerintem kb. népbetegség. Annyi szintetikus sz*rt eszünk, adalékanyagok, tartósítók, hogy a bélrendszerünk elszennyeződik, megbetegszik. Aztán néha elege lesz a sok szemétből, és agresszívan ürít.

Amióta odafigyelek rá, méregtelenítek, "számon tartom, hogy mi hogy áll bennem", nem igazán volt még hason ló. Csak kvázi meg kell tervezni, hogy amit eszel, az kb. meddig tud megmaradni benned.

2011. dec. 6. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi nem lett a vége, mert az eleje is csak kamu volt. :-))) Gondolod, hogyha valaki betojik a metron, akkor nekiáll irogatni a laptopján? :-DDDDD
2011. dec. 6. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Telefont írt, és én el tudom képzelni, hogy nem kamu.
2011. dec. 6. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:
mi lett a sztori vége
2012. okt. 9. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Am simán lehet, hogy valamit elkapott és akkor jött ki rajta... De ennyi év után is feljött a kérdés random és már érdekelne a végkifejlet. 😂
2020. jan. 24. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!