Több, mint két éve nem eszem húst, eddig semmi bajom ne volt, sőt. Most pedig 4 hónapja hullik a hajam. Lehet összefüggés?
3 havonta megyek vérvételre, soha nincsen semmi problémám, sőt, amióta nem eszem húst, még egy *-os sem volt a vasam, és ezt most komolyan mondom. Ráadásul nagyon változatosan étkezem, újabban fehérjeitalt is iszom, biztos amit biztos (ez amúgy az összes esszenciális aminosavat is tartalmazza).
A hajam egyébként egészségesen néz ki, sima tapintású és fényes, a körmöm is rendben van. Viszont két hónapja már mensim sincs. Mielőtt lehurrognátok, hogy akkor miért nem megyek orvoshoz, mondanám, hogy folyamatosan járok. Egyszer már voltam nőgyógyásznál is, akit akkor nem igazán érdekelt a rendszertelen menzeszem, hát azóta már egyáltalán nincs. Bőrgyógyásznál is voltam, fogászaton is, hematológusnál, most endokrinológiára várok (decemberig:S), meg elmegyek egy másik nőgyógyászhoz. De azt, hogy nem eszem húst, eddig még nem közöltem, mert 1) azóta még csak beteg sem voltam egyszer sem, sokkal egészségesebb vagyok 2) annyira természetes már, hogy nem is gondoltam, mondjam-e. Meg nem hinném, hogy két év múlva puff, egyszer csak emiatt kezdene el hullani, amikor nem is változtak az étkezési szokásaim.
Szerintetek? És a "hús nélkül nincs élet" c. válaszokat kérem mellőzni. Különben tojást, tejtermékeket rendszeresen fogyasztok.
hú, köszi. akkor a cinket még megpróbálom.
és sajnálom, de nem fogok húst enni. nem TUDOK húst enni. Rosszul vagyok, amikor asztalnál is látom az inait, ereit, a gerincét, a porcokat... már attól is kiráz a hideg, ha látom, amikor más eszi.
14:13 as vagyok. Én tisztában vagyok vele, hogy pszichológiai dolog miatt nem megy a húsevés. Mondjuk egyenlőre nekem ez így megfelel!
Kérdező! Kiderül már mi a baj?
ma 17:45
Nem, dehogy. tudod, Magyarországon ezek a dolgok elg lassan mennek:) Utánanéztem pár endokrinológiai magánrendelésnek, de piszok drága mind:S Államiba meg leghamarabb december 1-ére kaptam időpontot. A Rókuszba:S
Szerintem meglátogatom majd Timmermann Gábor nőgyógyászt, aki hormonvizsgálatokat is végez. Amúgy meg nagyon dícsérik, szóval... Addig is szedek majd cinket meg aminosavakat. Csak várom, hogy mikor mehetek érte:)
Ja, és be happy, ma megjöttxD Majdnem kerek két hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!