Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bátorító szavak egy lázas...

Bátorító szavak egy lázas lánynak? :\

Figyelt kérdés

Tegnap reggel kezdődött. A buszon szédültem, hányingerem volt, és fekete foltok táncoltak a szemem előtt. Kevés kellett, hogy összeessek, de sikerült az út vége felé kaparintanom egy ülőhelyet. Estefelé megfájdult a torkom, és a fejem, borzasztóan kába voltam. Ma reggelre megérkezett a láz is. A fejem majd' szétszakad, a barátom meg jön délután, és nem tudok mit kezdeni magammal.:( Tanácsok, hogyan gyógyulgassak, esetleg ötletek, hogy mivel köthetném le magam?

18L

2011. okt. 28. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A természetes gyógyulás híve vagyok, a legutolsó pillanatban szoktam bevenni fájdalomcsillapítót is. Még feljebb ment a lázam, felhívtam anyut, kiadta parancsba, hogy hűtőfürdő. Még iszom egy bögre forró teát, aztán megyek is a vízbe, remélem azért valamivel jobban leszek :S Aztán meg fel sem kelek az ágyból, csak ha nagyon-nagyon szükséges. Utálok beteg lenni :(
2011. okt. 28. 09:50
 12/14 bánomisén ***** válasza:
Szia, sorstárs! Én is lázas vagyok, én sem mentem orvoshoz, tartsunk össze! :-)
2011. okt. 28. 10:30
 13/14 bánomisén ***** válasza:

Én Echinacea cseppel gyógyulok, nekem mindig beválik (kasvirág-kivonat, immunrendszer-erősítő). Plusz méz a köhögésre.

Azzal kötöm le magam, hogy a Gyakorikérdéseken lógok és válaszolgatok. De még játszik az alvás is (nem kevés!), meg az olvasás is.

2011. okt. 28. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Át menjek? :)
2011. okt. 28. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!