Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha több szalag szakadt a...

Ha több szalag szakadt a bokámban tudnak velem valamit csinálni?

Figyelt kérdés
2szer műtöttek, folyton alámbicsaklik a bokám. Alig tartja valami. Tudom, hogy vissza kellene menni dokihoz, de már ki vagyok a műtéttől előre. A térdemben sincs sajnos keresztszalag. /Sajnos genetikai selejt vagyok inszalagok terén.../ Esek, kelek lényegében egész nap. Valakinek van tapasztalata? Hová forduljak? Köszi
2009. máj. 4. 23:22
 1/1 Fecc ***** válasza:
Ha nem a napokban szakadtak el a bokádban a szalagok akkor már nem.2 éve foci közben nekem is elszakadt a bal bokámban szalag,azt mondta az orvos hogy válasszak vagy megműti,vagy begipszeli, 1 hét fekvő,1 hét járó gipsz lett belőle,műtét nélkül,utána még hónapokig bokarögzítőt használtam,és activion krémmel kellett dörzsőlgetnem:S Azóta mind a 2 bokámban elszakadtak a szalagok,ezeket kihordtam bokarögzítővel.Ha szerencséd van akkor normálisan letapad az elszakdt szalagod.
2009. máj. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!