Mitől van a hónaljában dudor?
Figyelt kérdés
A barátnőm hónaljában havonta megjelenik ugyanazon a helyen egy csomó.Azt mondja eléggé fáj neki, pár napig vagy egy hétig majd elmúlik...és következő hónapba megint előjön.Ez mitől lehet?2009. máj. 4. 19:06
1/3 anonim válasza:
Ilyesmi velem is előfordul néha... nem tudom pontosan mitől, több oka lehet. Pl. szőrbenövés és akkor a szőrtüsző begyullad attól is lehet hatalmas csomó, én sem hittem el...
Vagy a nyirokcsomók megduzzadnak. Pl. mentstruáció is okozhatja. Ha csak pár napig tart mindig aztán elmúlik rendesen, én kb. ugyanolyan időközönként jön elő akkor biztos nincs komoly gond.
Nem nagyon lehet vele mit csinálni... de háziorvoshoz érdemes elmenni és akkor ő megtapogatja kicsit és lehet ad rá valamit biztos jobban ért hozzá.
Vagy amikor a barátnőd nőgyógyászhoz megy mondja meg ezt is, nekem a nődoki mindig megnézte ezeket is alapból.
2/3 anonim válasza:
Nekem tavaly izzadságmirigy gyulladásom volt. Hatalmas puklim lett. Bár az nem múlt el egy nap alatt, de kaptam rá spray-t. Egyébként lehet szőrtüszőgyulladás.
3/3 anonim válasza:
Igen valószinüleg a fentiek okozhatjhák! De ha nem múlna el akkor a mellrák előjele is lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!