Mit csináljak a lábammal? Állandóan feltöri a cipő, és a sarkamon elég nagy vízhólyagok nőnek.
húú szegény! ismerős az érzés, de nekem csak vacsi új cipőknél van ez... egyszer egy eladó tanácsolta, hogy a sarkát puhítsam a cipőnek. lehet nagyobb cipőboltokban kapni hozzá spray-t és addig, amíg nem puhul meg, előzd meg egy sebtapasszal ott, ahol állandóan hólyagosodik!
remélem valamennyire tudtam segíteni! sok szerencsét és jobbulást, ha most is van:D
ha kialakul én kiszúrom de nem leszedem, csak épp megszúrom, kinyomkodom és sebtapasz...
ja most is van, mindkét lábamon, mint a körmöm akkorák...:(
de köszi a tippeket, az a puhító spray jó ötlet, megnézem!Sebtapaszt már próbáltam, de sajna olyan jót még nem kaptam ami ténylegesen rajta is maradt a lábamon, szóval az eddig nem nagyon működött!De akkor kiszúrom, hátha hamarabb begyógyul, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!