Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Befolyásolja e a születendő...

Befolyásolja e a születendő magzatot, ha az anya 13 hónappal a megtermékenyítés előtt kokaint fogyasztott?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

Gratulálok...

egyébként igen

2009. máj. 4. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
szerintem nem. pláne, ha ez csak egyszeri dolog volt. de 13 hónap alatt a szervezetből különben is teljesen kitisztulhatott.
2009. máj. 4. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
nagy tévedés, a szervezetből nem ürül ki csak úgy, főleg, ha rendszeres fogyasztó volt a kérdező. Múltkor olvastam egy tanulmányt, ahol vizsgáltak olyan nőket, akik minimum 5 éve leálltak a kokainról. Mégis ki tudták mutatni a petesejtjükből, egyéb sejtjeikből,hajukból, hogy fogyasztottak kábítószert, mert bizony ott volt!Tehát okozhat a magzatnak problémát, én a helyedben, kedves kérdező mindenképp megemlíteném az orvosomnak az efféle aggályaimat, ő nyilván többet ért a dologhoz, ki tud vizsgálni stb. Azért remélem többet nem fogyasztasz ilyesféle szereket, és semmi baja nem lesz a Kicsidnek!
2009. máj. 4. 16:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rövid és tartalmatlan választ.

Nem hinném, hogy olyasvalakinek kellene bírálnia engem aki cseppet sem ismer, s mivel nem én vagyok az egyetlen nő ebben az országban aki kipróbálta a drogokat gondolom mást is érinthet a téma...

2009. máj. 4. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen normálisan válaszolt az utolsó..

de mindegy.

A lényeg, hogy itt nem más nőkről van szó, hanem rólad, akinek gyereke lesz és a legfontosabb, hogy mindketten egészségesek legyetek.

2009. máj. 4. 16:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Természetesen már nem fogyasztok semmilyen szert. Bár soha ne is fogyasztottam volna! De mivel ezzel együtt kell élnem ezért próbálok mindent megtudni ezzel a témával kapcsolatban.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2009. máj. 4. 16:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Itt szeretném megjegyezni, hogy a megjegyzésemet a legelső válaszadónak szántam. A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszukat.
2009. máj. 4. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízol az orvosodban, mondd el neki őszíntén. Lehet hogy el fog ítélni, de az becsülendő, hogy őszinte vagy, és hogy aggódsz a babáért.
2009. máj. 4. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
a 16:52-es vagyok. Szerintem mindenképpen mondd el a nőgyógyászodnak a dolgot. Ha nem bízol meg benne, az már régen rossz!remélem egészséges lesz a picid, és neked meg örök tanulság lesz, hogy ilyen hülyeséget nem szabad csinálni a szervezeteddel!
2009. máj. 4. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

az a fontos kérdés, hogy egyszeri alkalom volt, vagy tartós fogyasztás???

a dokival mindenképp beszélj, mert lehet el tud küldeni plusz olyan vizsgálatra, amit egyébként nem tenne!!

én nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi baja a picinek, és remélem elég pozitív lesz az életedben, hogy ne is kelljen soha ilyet csinálnod mégegyszer!!

2009. máj. 4. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!