Befolyásolja e a születendő magzatot, ha az anya 13 hónappal a megtermékenyítés előtt kokaint fogyasztott?
Köszönöm a rövid és tartalmatlan választ.
Nem hinném, hogy olyasvalakinek kellene bírálnia engem aki cseppet sem ismer, s mivel nem én vagyok az egyetlen nő ebben az országban aki kipróbálta a drogokat gondolom mást is érinthet a téma...
Szerintem teljesen normálisan válaszolt az utolsó..
de mindegy.
A lényeg, hogy itt nem más nőkről van szó, hanem rólad, akinek gyereke lesz és a legfontosabb, hogy mindketten egészségesek legyetek.
Természetesen már nem fogyasztok semmilyen szert. Bár soha ne is fogyasztottam volna! De mivel ezzel együtt kell élnem ezért próbálok mindent megtudni ezzel a témával kapcsolatban.
Köszönöm szépen a válaszokat!
az a fontos kérdés, hogy egyszeri alkalom volt, vagy tartós fogyasztás???
a dokival mindenképp beszélj, mert lehet el tud küldeni plusz olyan vizsgálatra, amit egyébként nem tenne!!
én nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi baja a picinek, és remélem elég pozitív lesz az életedben, hogy ne is kelljen soha ilyet csinálnod mégegyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!