Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Chocolate Brown - az igazi...

Chocolate Brown - az igazi Csokicső. Ezzel találkoztam nagyon sok helyen. Milyen tapasztalataitok vannak az ilyen szoláriumokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 10:18
1 2
 11/15 Kiss Laura válasza:

Szia!

Én nagyon szeretem a csökicsöves szolit. előnye, hogy nem kell "órákig" bent feküdnöm, hogy szép szinem legyen. heti 2 alkalommal járok, ez teljesen elég ahhoz, hogy legyen szinem is és hogy megis tartsam azt.

2011. nov. 2. 09:07
 12/15 anonim válasza:

Végre ahová járok szolizni kicserélték a csöveket CSOKICSŐRE hát jól tették mert nagyon jó!!!

Sokkal jobbak mint a régiek nagyon bejött.

Én fekvőt szeretem a legjobban a kényelem miatt! :)

9 percre szoktam menni heti 2x és tök jó

2011. nov. 3. 16:50
 13/15 anonim válasza:
Sziasztok,az eredeti csokicsöves szoláriumban elég a 9 perc ahhoz hogy barnák legyünk!Nekem nagyon szép barna színem van tőle az tuti! :) Mindenki próbálja ki!Oda kell figyelni mert sok csőre azt mondják hogy csokicső pedig nem is az!Én már jártam így...
2012. jan. 10. 09:23
 14/15 anonim válasza:

Sziasztok,

Van a csokicsőnek a 0.3-as változata, hihetetlenül jó!

Egyáltalán nem éget és fehérbőrűeknek is ajánlom! Jó kis bronzosítos krémmel gyönyörű barna szín érhető el! Jobb mint ha kint az erős napon aszalódnánk és csak leégnénk!

Puszi

2012. máj. 6. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
miért van az a sanda gyanúm, hogy a válaszok 99%-át ugyanaz a személy írta? amúgy meg nagyon NAGYON káros a szolárium, nem tudom miért legális még a használata...
2013. okt. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!