Mi volt a legdurvább/legérdekesebb/legcikibb orvosi vizsgálatod?
Én is a vénás keresés mellé tudnék álni: Sosem vettek vért tőlem, max kisbaba koromban, amire nyilván nem emlékszem, tehát 12 éves körül (11-13), gondolhatjátok milyen szuper lehetett lefeküdni a gyerek háziorvosnál, és várni mi fog történni, és ő is úgy volt vele, hogy fogalma sincs, hol a vénám, mintha űrlény lettem volna, mintha nem is lett volna vénám, ment jobbra-barra, nézte a jobb karom, ball karom, de semmi, aztán egyszer azt mondta, hogy talán itt, és megcsinálta. Mivel azthiszem nem csinált velem semmi mást, jól csinálta, csak ott kellett várnom az ismeretlenre, kitudja, de rohatt sokáig gondolkodott, nézegetett jobbról-balróól, úgyhogy egy jó 10-15 perc talán el telt, de ilyen helyzetbe az embernek elveszik teljesen az időérzéke.
Szóval nagyon türelmes és kedves volt, de attól még izgultam, ráadásul ilyen sokáig tartott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!