Ekcémások! Nektem milyen krém vált be? Mitől jön ki az ekcémátok?
Én is ekcémás vagyok.3x csináltak allergia vizsgálatot.Kijött a búza,krumpli,barack,zeller,tojás,tejtermékből minden,kazein,tőkehal,dió,mogyoró,mandula és még sok minden.Az orvos meg nézte a lapot és elmosolyodott,megkérdezte,hogy akkor mit ehetek.Hát ezt szeretném én is tudni.:S Krémet mostanában körömvirágbalzsamot,vazelint,algás vagy mézes testápolót használok,hogy jobb legyen.Néhe jobb is,de aztán megint csúnyább.:S +még xyzal-t is szedek.
Ti mit használtok?
14/L
Hidrokortizon egyetlen ami jó rám.
Nekem bizonyos fajta kutyák szőrétől jön elő (csak az ún. északi fajtáktól - spicc, husky stb.). Aztán ha megvolt a kiváltó ok, akkor már nagyon sok mindentől (mosogatószer, mosópor stb).
Évekig tünetmentes voltam, azt hittem elmúlt, amikor kaptam egy közép spicc kiskutyát. Szinte azonnal vissza is tért. A kutyust el kellett ajándékoznunk, de azóta is szenvedek :(
Én egy aloeverás (remélem jól írom) terméket használtam, amit inni kellett. Több évre elmulasztotta az ekcémámat. Az íze és a kinézete borzalmas, de nekem nagyon is használt.
Drága..de ha lesz pénzem, biztos megint veszek és akkor talán egy-két évig megint nyugtom lesz. Mostanában kezd újra előjönni.
Én a mosóporokra, különféle tusfürdőkre, állati szőrre vagyok allergiás.
20/L
köszi szépen:)
Írjatok még:D
16:29
Meg tudnád mondani, mi volt a neve? Szerintem én is megpróbálom!
Első voltam
Adok egy linket hozzá.. nem muszáj itt megvenni. Nekem a háziorvosom foglalkozik ilyen aloeverás termékekkel. Érdemes olyantól megvásárolni, mert úgy valamivel olcsóbb.
(Jah és szerintem a simát vedd, ne a barackosat, csak ezt találtam meg először. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!