Jók a NuSkin termékei?
És megéri az árát? :)
Főleg a vitaminok érdekelnének.
Drágák, ezt az elején leszögezném, de ha azt nézed, hogy az olcsó szarokra mennyi pénz megy el, akkor máris jobb színben tűnik fel az egész!
Nekem a krémjei és a gépek is beváltak, és az étrendkiegészítői is
Nekünk nagyon bejöttek, főként az arcvasaló és az overdrive vitamin, energiával tele ébred az ember és sokkal jobban bírja az iramot, a munkaidő végi fáradtsághullám is elmúlt!
Ha érdekel, tudok kedvezményes NuSkin termékeket, csak írj ide: hegerobin@freemail.hu
Hello!
Én a lifepak-ot és a Marine Omegát szedem, de még nincs egy hete.
Az összetételükről nem tudom, mit higgyek, az agymosó szeánszon főként nem a termékekről beszéltek - sajnos - hanem az üzletépítésről.
Megjegyzem, Vatera és hasonló oldalak tele vannak a termékekkel, a galvanikus fiatalítóval és a szérumokkal főleg- na most ha annyira szuper, nem tudom, miért lehet fél- illetve harmadáron ott megkapni vadiújan.
Ebben az országban hol van olyan ember, aki meghallja az MLM-et, és még szóba áll veled utána...
Az árukról annyit, hogy 30%-ot csak azért fizetsz, mert az a fölötted lévő hat embernek az 5-5%-nyi jutaléka, szóval a termék valójában olcsóbb is lehetne. Csak akkor akik a piramis felsőbb szintjein vannak, nem gazdagodnának a te fogyasztásodból. Nyilván ez is egy ösztönzés, hogy építs magad alá embereket, és így visszatérül valamennyi. De mikor mindenki agyon van adósodva, ki fog havi min 30.000Ft-okat fixen ilyesmire kifizetni?
Aki engem belevitt, mondtam, üzletépítésre ne nagyon számítson rám ,engem egyvalami érdekel, hogy nekem és a férjemnek (aki gyulladásos bélbeteg) valamennyit javítson az állapotán. Persze ezt lehet, hogy Lenkei-féle cuccokkal is elérhetném... egyébként nekem az egészet egy dokinő ajánlotta, aki a sima belgyógyon kívül homeopátiával és kínai orvoslással is foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!