Próbáltátok már a Snore Defense-t?
Figyelt kérdés
az a gyanús,h nincs kiírva az ára, csak rendeld meg. valaki kipróbálta?2011. okt. 10. 15:22
1/4 anonim válasza:
Hello!
Én is kíváncsi lennék az árára, mert szerintem is gyanús egy kicsit!
2/4 DeejayGabee válasza:
Termék
Ár
Snore Defense™
Horkolás megoldása
16237.00 FT
Házhoz szállítási díj:
0.00 FT
Összesen:
Promóciós kód: Promo
13 437.00 FT
(Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
Házhoz szállítási szabályok:
Házhoz szállítás INGYENES
A megrendelés leadásától számított 1-3 munkanapon belül - a szállítási cím földrajzi helyétől függően - a termék kiszállításra kerül. A kiszállítás általános munkaidőben történik, ezért kérjük, hogy Ön, vagy a meghatalmazottja legyen elérhető ebben az időszakban az Ön által megadott címen.
3/4 anonim válasza:
Szóval, több, mint 13 000 Ft-ért kaphatok egy darab műanyagot. Király.
Van legalább pénzvisszaadási garancia?
4/4 anonim válasza:
Igen, tehát az esetek 90%-ánál működik állítólag. Szóval ha beleestem a 10%-ba akkor jó lenne valami garancia, hogy visszaveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!