Ritka már az ilyen orvos?
Ha vizitre jön,mosolyog,kezet fog a beteggel,értelmesen beszél,közben kisfiúsan mosolyog,majd amikor megy ki mosolyogva integet.
És persze jó szakember.Már régóta arra kényszerülök,hogy orvoshoz járjak,de csak most találkoztam ilyen orvossal először.
Nem csak az ilyen orvos, de általában az ilyen ember is ritka, aki emberséget, kedvességet mutat mások felé!
Tanulni kellene tőle,és továbbadni az ő stílusát és hozzáállását a hétköznapokban!
igen ritka :(
az én házidokim nem is figyel rám, amikor panaszkodom, végig sem hallgat, csak mondja hogy "oké, akkor antibiotikumot írok fel, az mindenre jó" :( Közben csokikat eszik és az asszisztenssel megbeszéli a magánéletét...
Mivel az állam a fiatalokat elűzi, és csak az öregek maradnak, akik közül sok már begyöpösödött és elfáradt, ezért nem kell azon csodálkozni, hogy kevés a jó, kedves orvos. A helyzeten tovább ront az is, hogy sok ember nem bízik az orvosban, nehéz úgy dolgozni, hogy a beteg azt nézi, hogy hol köthet bele az emberbe, hogy mikor hibázik az agyonhajszolt orvos. Én még csak medikus vagyok, de már most elegem van abból, hogy állandóan a szakmámat és a leendő kollégákat kell megvédenem, az ismerőseim felől érkező nonstop támadásoktól.
Persze vannak kifejezetten rossz orvosok is, de azért nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!