Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már nincs gusztusom a szappann...

Már nincs gusztusom a szappannal fürdeni! Ugye nem "koszos"?

Figyelt kérdés
A fenekemet, meg a puncimat(kívül) szappanos vízzel megmosom mindig.Apukám mindig előttem fürdik.Ha utána fürdök, szőrszálak vannak a szappanra ragadva.:S Lemosom róla vízzel, de utána még igen sok ideig mosom a szappant bő vízzel, mert a szőr látván "koszosnak" érzem a szappant.
2009. ápr. 28. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen lemosod, nem koszos.

De szerintem használj inkább tusfürdőt.

2009. ápr. 28. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha alaposan lemosod, nem lesz rajta semmi. De megoldás lehet a külön szappan használata, más illattal.
2009. ápr. 28. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

vagy legyen külön szappanotok

vagy tusfürdö és akor saját szivacs stb..

2009. ápr. 28. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem fürdök szappannal, de ha az tenném, akkor is a kezemet szappanoznám be és úgy mosakodnék. Ilyen szappannal én sem fürdenék.

Tusfürdő.

2009. ápr. 28. 21:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is a kezemet szappanozom, aztán ott.Nem a szappannal, ezek után meg már azért sem csinálnám úgy.Ezek alapján ő így csinálja.Hát én nem tenném ezt, ha tudnám, hogy más is használni fogja!Nem értem miért nem tudja lemosni!!!!!!!!!!
2009. ápr. 28. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Nem koszos, de mégis, visszataszító, bárki használja. Szól neki! Vag yordibálj,megint nem borotválkozott a szappan!! Ha nem olyan a család, akkor kérj egy lány-illatú szappant(ha lány vagy persze) és az csak a tiéd!Vagy üzenj anyuval!

Vagy mondd hogy te tusfürdőt szeretnél, s azzal csak te.

Mondd hogy túl szárít téged a szappan, húzódik a bőröd. Már ha nem akarsz igazat mondani. De lehet ilyenért szólni.Mindenki maga után takarítson ilyet! Ő észre se veszi, siet. Ha szólsz majd odafigyel. Ha szégyelled, hagyj egy cédulát!

2009. ápr. 28. 21:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Van saját tusfürdőm, csak úgy tudtam szappannal ajánlatosabb ott mosakodni.:-)
2009. ápr. 28. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt soha nem hallottam, hogy szappannal jobb mosni az intim részeket. Van, akinek bevált az intim mosakodógél, de a nőgyógyászok véleménye erről megoszlik. Nekem pl. nem irritálja a sima tusfürdő.

Megértem az undorodat. De szerintem nincs az az igénytelen ember, aki "odanyomja" a szappant, szerintem csak a kezéről lett szőrös. Egy kémia szakos barátnőm azt magyarázta, hogy a szappan kolloidkémiája alapján részecskék körülveszik a koszt, és az a vízzel lejön. (Mert nem tudtam eldönteni, hogy a kocsmában ahol voltunk, mi az egészségesebb: csak vízzel kezet mosni, vagy megfogni a nem túl biztató kinézetű szappandarabot?) :D:D:D

De megértem, nekem sem tetszene a dolog, akárhogy is van...

2009. ápr. 29. 02:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha akarsz vmi jó kis betegséget nyugodtan mosd az intim részeket szappannal és főleg azzal amit apád használt előtte:S

Egy: nem ajánlatos szappanos vízzel mosni lent,akkor inkább sima víz,de szappanos.Jó lúgos marjon szét vagy mit akarsz?Ráadásul a ph,nah mindegy

És akkor még apádé.Elhiszem,hogy lemosod de akkor is.Vagy sima vízzel vagy intim géllel..kérlek szépen

2009. ápr. 29. 13:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Lemostam előtte a szappant, szinte le kapartam egy "réteget" róla mielőtt használtam.Nem egyből..És KÍVÜLRŐL szappanos vízzel mosom meg...Nem az ajkaimat belül stb.Nem kell egyből az embernek esni.Nem vagyok hülye, tudom, hogy nem szabad szappannal meg egyéb szerrel mosogatni odalent.Ezért írtam hogy KÍVÜL mosom meg szappanos VÍZZEL tehát a lábam közti részt, hajlatot.Figyelmesen kéne olvasni amit írtam.Egyébként amióta van a szappanos ügy,a tusfürdőmmel mosom magam, de először, mint írtam lekapartam az egész szappant, hogy használni "merjem".
2009. ápr. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!