Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Apukámnak van egy ilyen...

Apukámnak van egy ilyen kékfényű kislámpája, olyan mint a szoli ezzel lehet barnulni?

Figyelt kérdés
Még a szocializmusból maradt ránk, 1-2 percet szokott előtte állni....nem tudom ez is biztos káros de mennyire? van hozzá egy kis piroslencsés szemüveg is...lehet vele barnulni?
2011. okt. 3. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kvarclámpára gondolsz.mi anno a80-as években feküdtünk ilyen előtt az oviban télen amikor kevés volt a napfény és így pótolták a d-vitamint.
2011. okt. 3. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
1-2 perc ártani nem árt aztán csak meglátod, hogy barnultál tőle. vagy google mire jó a kvarc lámpa.18:40
2011. okt. 3. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnek üzenem, hogy a mesterséges fényben nincs d vitamin, csak és kizárólag a napfényben.
2011. okt. 3. 20:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Én a harmadikban üzenem,, hogy se a mesterséges se a napfényben nincs D vitamin, az UV sugárzás csak elősegíti hogy a szervezetünk termelje azt, az előanyagokból
2011. okt. 3. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is azt gondoltam hogy abban van a d-vitamin ennyire hülye nem vagyok amúgy meg a d-vitamin kapható csepp és tabletta formájában.Szerintem nm lehet tőle barnulni.Viszont a pattanásos bőrre használ. Aki meg napozni akar az jöhet hozzám kapálni a kertben. eső
2011. okt. 3. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
19:30 Úgy látom utána olvastál köszi a pártolást.
2011. okt. 3. 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Az volt a legnagyobb akadályom, hogy a keresőbe hiába írnám be hogy kék fényű kislámpa xD A Kvarclámpára már volt találat :)
2011. okt. 3. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg ezt retro kvarclámpa használata
2011. okt. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!