Mit tudtok a lipoma-zsírmirigy műtétekről?
szia!
Anyukámnak az álla alatt volt. Ő is leszedette, mert óvónő, és a gyerekek mindig kérdezgették, hogy mi az...
Elég nagy volt, de nyom nélkül gyógyult szinte. Csak egy kis heg van. Neki be kellett feküdnie, mert közel volt a nyelvgyökhöz. 3 napot volt benn, ebből 1 napig várta a műtétet. Tehát műtét utáni napon hazamehetett.
Ha téged is altatnak, akkor készülj fel, hogy a műtét után tök kába leszel, anya is félrebeszélt. és előtte se kaja, se folyadék. Mindenféle rutin vizsgálat, mint más műtéteknél.
De nem egy nagy dolog.
Arra készülj viszont, hogy visszanőhet! Főleg, ha családi halmozódás is van!
2. válaszolónak(kérdezőnek):
Én voltam a háziorvosnál,és írt beutalót,szal nem kötelező leszedetni,de ha zavar akkor érdeklődj utána!Én baján szedetem le,remélem nem lesz semmi gondom!
Kedves kérdező!
Ugyanez a problémám, két éve megvan a csomó a fejtetőmön és azt mondta az orvosom, hogy amíg nem kezd fájni vagy nem lesz vele valami panasz, nem muszáj leszedetnem. ... most viszont elkezdett fájni, így már nem halogathatom. Én is bajai vagyok, szeretnék érdeklődni, hogy milyen volt a műtét, ki csinálta és milyen lett a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!