Hogyan legyek beteg? 16/l
Figyelt kérdés
Két napja vagyok itthon, és valami fejfájós, torokfájós betegségem van. Az a baj, hogy a torkom épphogy piros és csak a fejem fáj iszonyatosan, apám meg azt hiszi kamuzok és el akar küldeni suliba. Légszi segítsetek, fejfájással hasznavehetetlen vagyok, csak magamat szívatnám ha elmennék.2011. szept. 27. 18:58
11/17 anonim válasza:
Mit nem adnának a haldokló gyerekek a kórházakban a te egészségedért!!!!Nem félsz az ISTEN haragjától???
12/17 A kérdező kommentje:
picit..
2011. szept. 29. 16:59
13/17 anonim válasza:
Picit?Akkor hajrá!!Irány a suli:-)!!!!!!!!
14/17 anonim válasza:
Ne aludj egész éjjel és úgy fogsz kinézni mind egy zombi ha iskolába el is küldenek a tanár egyből hazakül!
15/17 anonim válasza:
Bűnös vagy! 2012-ben mindenki meghal! Miattad!
16/17 anonim válasza:
Igyál sós kávét bár nekem nem jött be de egy próbát megér :)
17/17 anonim válasza:
Ne igy probald :""""DDD
Mondd a szuleidnek h elajultal,vagy ess ossze elottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!