Hogyan legyek beteg? (pl. : láz, nátha, torokgyulladás, stb. )
nos..en a betegseg helyett kikero beszerzeset ajanlom. ha sportolsz, beszeld meg az edzoddel. (az enyem mondjuk nem adott ilyen indokra, viszont egyszer, amikor kikert, beszkenneltem a kitoltetlen igazolast..)
ha mindenkepp a betegseg mellett dontessz, igyal sorrel tejet, esetleg egyel hozza turorudit, a hanyinger tuti. laz szimulalasara az izomlazito kremek tokeletesek. sok sikert es bocsi az ekezetekert (:
köszi..:) végre egy normális..:)
csak a az baj,hogy anyuék nem írnak ki hányinger,hányás miatt. Adnak egy gyógyszert és elküldenek suliba..:(
ha kómába esel, akkor bevisznek hordágyon..? :D
még gondolkodom, mit lehetne tenni, de ezek a kipróbált módszerek..
Annyira unalmasak vagytok már gyerekek... komolyan, nőjetek már fel a feladathoz. Az én gyerekkoromban még nem volt ilyen lógás össze-vissza. És esküszöm, ha beteg voltam visszavágytam a suliba mindig.
És most jöhetnek a lepontozások a kölyköktől :D Puszi
...valtoznak az idok ;)
puszi
abban hogy ez egy pofatlanabb generacio mint a tied, es mi meg merjuk tenni. +a legtobb tanaromat nem tudom tisztelni, mert hozza nem erto barmok es/vagy azt elvezik hogy a diakokat cseszegessek » nem maradok le sokmindenrol, az oraim 40%an rajzolok.
okok pl: egy nap 4 temazaro, ledolgozando szombatok.
Micsoda fertő... témazárók, szombatok... :D
Hihetetlen.
Nem vagyok még aggastyán IQ-bajnok, de látom mit produkálnak a nálam fiatalabbak és előre félek a jövőtől. Éljen a nagy szabadság. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!