Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen?...

Veletek volt már ilyen? Képzeljétek, a fülem kiegészült egy kis műanyag pöcökkel.

Figyelt kérdés

van egy fülbevalóm,pici, nem lógós,aminek a végére csak apró-átlátszó műanyagot kell húzni, hogy ne essen ki, ezt bent hagytam két napig, tegnap vettem volna ki, hát nézem, tejóég,hol a pöcök,de az egyiket sikerült kihalásznom, habár már az is felcsúszott egészen a lyukba magába, de a másik! hát mikor azt kihúztam a akkor csak az átdugnivaló jött ki, a pöcök meg ahogy volt, eltűnt, de eleinte láttam, ott volt. Sztem mostmár kb. a fülem is mindjárt összeforr, még nem gyógyult be teljesen soha, két-három hetenként mindig megvéreztettem vhogy...

szóval most a pöcök valahol a fülcimpámban kalandozik, de gőzöm sincs hol.

holnap szerintem elmegyek a sebészetre...vagy van más,jobb, kevésbé ijesztő ötletetek? :(

2009. ápr. 26. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Huh, ez elég bizarrul hangzik. velem is volt már, hogy befúródott a lyukba a kis műanyag pöcök, de én ki tudtam szedni. feszítsd meg a fülcimpádat, és tapogasd ki a pöcköt benne, aztán próbáld valahogy kinyomkodni a lyukon...

ha nem megy, tényleg jobb, ha elmész dokihoz, nehogy befertőződjön.

2009. ápr. 26. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:

igen ezt még tegnap próbálgattam, aztán utána egy hasonló fülbevalóval kipiszkálni és eléggémegijedtem mikoráttudtam azt dugni a lyukon, szóval biztos hogymáshol van a pöcök. de megnézem hátha kijebb mászott.

köszi,hogyírtál:)

2009. ápr. 26. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Uhh. Én a helyedbe nem nagyon játszanék vele, szerintem menj a sebészetre inkább! De ha már piszkálod, ne koszos kézzel tedd!
2009. ápr. 26. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, az nem lehet, hogy már rég kiesett az onnan magától és elveszett? ha tényleg benne lenne, akkor azt ki tudnád az ujjaddal tapogatni.
2009. ápr. 26. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem esett ki sajnos, biztos benn van, mert érződik, csak mivel összenőtt a luk nagyjából, meg bőven a bőr alatt van, ezért nem tudom kiszedni. Bár ha brutálisabb lennék biztos sikerülne, csak mivel fáj is, inkább elmegyek orvoshoz.:/ :D
2009. ápr. 26. 15:05
 6/6 A kérdező kommentje:
kint vaaan =)
2009. ápr. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!