Veletek volt már ilyen? Képzeljétek, a fülem kiegészült egy kis műanyag pöcökkel.
van egy fülbevalóm,pici, nem lógós,aminek a végére csak apró-átlátszó műanyagot kell húzni, hogy ne essen ki, ezt bent hagytam két napig, tegnap vettem volna ki, hát nézem, tejóég,hol a pöcök,de az egyiket sikerült kihalásznom, habár már az is felcsúszott egészen a lyukba magába, de a másik! hát mikor azt kihúztam a akkor csak az átdugnivaló jött ki, a pöcök meg ahogy volt, eltűnt, de eleinte láttam, ott volt. Sztem mostmár kb. a fülem is mindjárt összeforr, még nem gyógyult be teljesen soha, két-három hetenként mindig megvéreztettem vhogy...
szóval most a pöcök valahol a fülcimpámban kalandozik, de gőzöm sincs hol.
holnap szerintem elmegyek a sebészetre...vagy van más,jobb, kevésbé ijesztő ötletetek? :(
Huh, ez elég bizarrul hangzik. velem is volt már, hogy befúródott a lyukba a kis műanyag pöcök, de én ki tudtam szedni. feszítsd meg a fülcimpádat, és tapogasd ki a pöcköt benne, aztán próbáld valahogy kinyomkodni a lyukon...
ha nem megy, tényleg jobb, ha elmész dokihoz, nehogy befertőződjön.
igen ezt még tegnap próbálgattam, aztán utána egy hasonló fülbevalóval kipiszkálni és eléggémegijedtem mikoráttudtam azt dugni a lyukon, szóval biztos hogymáshol van a pöcök. de megnézem hátha kijebb mászott.
köszi,hogyírtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!