Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vegyek ekkora bátorságo...

Hogyan vegyek ekkora bátorságot? (bővebben! )

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és nincs elég bátorságom ahhoz, h öngyilkos legyek.
2011. szept. 25. 00:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egyszer anyának említettem, h problémáim vannak, de azt mondta, hogy Ő nem tehet ez ellen semmit.
2011. szept. 25. 01:02
 12/24 anonim ***** válasza:

Nemtudom mit írjak. NE TEDD!

Vagy ha mindenképpen akarod, tegyük együtt!

21/F

2011. szept. 25. 01:08
 13/24 anonim ***** válasza:
Nehogymár olyat írj, utolsó, hogy tegyétek együtt!!! Ne tegyétek sehogyse, te meg hogy gondolod, hogy buzdítod is?
2011. szept. 25. 01:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Mert úgy sem hagynám! Mint előbb írtam, megpóbáltam már. Semmi sem változott. Maradt minden ugyan úgy. Nincs értelme.

21/F

2011. szept. 25. 01:15
 15/24 anonim ***** válasza:
De az öngyilkossági gondolataidról is tud anyukád?
2011. szept. 25. 01:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen, tud.
2011. szept. 25. 07:02
 17/24 anonim ***** válasza:

Úgy látom, az öngyilkosság sem megy. :) És jobb, ha nem erőlteted, ami nem megy. :D

A sulit sz*rd le. A családodnak, ha szeretnek, akkor nem lenne könnyebb nélküled, max csak bizonyos szempontokból, de összességében nem. Ha nem szeretnek, akkor meg lépj le tőlük, amint lehetőséged lesz rá és légy önálló.

Ha most esetleg nincsenek, idővel bőven lesznek olyan emberek, akik szeretnek majd téged, de ezt ugye hagyni is kell nekik. :)

Amúgy sokszor nekem sem mennek a dolgok, de tudom, h előbb-utóbb mellém is szegődik olykor a szerencse. :) Szerintem inkább olyanhoz gyűjts bátorságot, amivel jobbá tudod tenni az életed, amivel egyre jobb és jobb problémamegoldó leszel. Én inkább erre biztatlak és ehhez kívánok neked szerencsét! :) Hidd el, küzdeni élvezetesebb, mint feladni!

27/L

2011. szept. 25. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy reagált anykád, amikor megtudta? Remélem nem vagyok túl indiszkrét.
2011. szept. 25. 13:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Hogy sajnálja, de Ő ettől többet nem tud megtenni. Ennyi.
2011. szept. 25. 14:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Erre már nem tudok mit írni. Totál ki vagyok bukva. De csúnyákat írni nem akarok.
2011. szept. 25. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!