Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon náthás vagyok, mit tegyek?

Nagyon náthás vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hétfő délután kezdődött,kedden voltam dokinál,nem mondott semmi extrát sem.Vettem Neo Citrant,C-vitamint meg orrsprayt.Azóta ha nem ittam meg 15 liter mézes teát,akkor egyet sem.A torkom már nem fáj,viszont hőemelkedésem van,és olyan szinten tele vagyok "anyaggal",a fülem teljesen be van dugulva,a fejem is tele van,de hiába fújom az orrom semmi.Tegnap gőzöltem is,nem segített.Tudnátok tanácsolni vmit,hogy kijöjjön aminek ki kell?Nem szeretnék homloküreg gyulladást kapni.
2011. szept. 22. 10:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a sok gyógyszert kiegészíteném még infralámpázással,engem megmentett egy arcüreg felszúrástól 1 éve. Kifakadt minden cucc-ami neked is most ott van(hú,emlékszem,mennyire feszített belülről,rühelltem)...minden nap kétszer 10 percet ültem az infralámpa előtt,40 centire tőle,és az egyik infralámpázás után HIRTELEN,a semmiből kifakadt a sok cucc....megijedtem nagyon,mert nem akart elállni,úgy jött.Időm sem volt arra,hogy zsebkendőt keressek,úgy tört elő,mint egy gejzír.Pár percen belül MINDEN nyomás,feszítés megszűnt,visszamentem a dokihoz,és közölte,hogy nagy szerencsém van,megmentett a lámpa a felszúrástól.Mielőtt kifakadt volna a cucc,hallottam ilyen apró,halk reccsenéseket,és utána jött mint az iszonyat.....AZÓTA HISZEK AZ INFRALÁMPÁBAN,előtte azt hittem,humbug. Azóta,ha meg vagyok fázva,hűlve,azonnal elkezdek lámpázni napi kétszer,ezt tanácsolom neked is!Jó gyógyulást!

2011. szept. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!