Nagyon náthás vagyok, mit tegyek?
Szia!
Én a sok gyógyszert kiegészíteném még infralámpázással,engem megmentett egy arcüreg felszúrástól 1 éve. Kifakadt minden cucc-ami neked is most ott van(hú,emlékszem,mennyire feszített belülről,rühelltem)...minden nap kétszer 10 percet ültem az infralámpa előtt,40 centire tőle,és az egyik infralámpázás után HIRTELEN,a semmiből kifakadt a sok cucc....megijedtem nagyon,mert nem akart elállni,úgy jött.Időm sem volt arra,hogy zsebkendőt keressek,úgy tört elő,mint egy gejzír.Pár percen belül MINDEN nyomás,feszítés megszűnt,visszamentem a dokihoz,és közölte,hogy nagy szerencsém van,megmentett a lámpa a felszúrástól.Mielőtt kifakadt volna a cucc,hallottam ilyen apró,halk reccsenéseket,és utána jött mint az iszonyat.....AZÓTA HISZEK AZ INFRALÁMPÁBAN,előtte azt hittem,humbug. Azóta,ha meg vagyok fázva,hűlve,azonnal elkezdek lámpázni napi kétszer,ezt tanácsolom neked is!Jó gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!