Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandóan be van dugulva az...

Állandóan be van dugulva az orrom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

EGész nap be van dugulva valamelyik orrlyukam!Anyum azt mondja ,hogy biztos a száraz levegőtől van itt a panelba!DE én ezt mondtam neki:de akkor mindenhol minfig mikor megyek bárhová száraz a levegő???Regeltől estig van és már nagyon rossz érzés,nemjó!

A normális bálaszokat előre köszi!

2011. szept. 20. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet allergia, orrpolip, nátha, arcüreggyulladás, orrsövény-ferdüés, menj el az orr fül gégészetre.
2011. szept. 20. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt a bajom, tüdőgondozóban csináltak allergia-tesztet. Kiderült, hogy háziporatka llaergiám van. Én azóta Otrivin orrsprayt használok, az teljesen jó rá. :)
2011. szept. 20. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el fül-orr-gégészetre, gőzöld esténként az arcod, segít majd kitisztítani az orrod. Az orrspray/cseppek tényleg jók, de hozzájuk lehet szokni huzamosabb idő alatt, szóval nem biztos, hogy jó ötlet lenne...
2011. szept. 20. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!