Mit tegyek, hogy csillapítsam a derekamban lévő fájdalmat?
Már annyira fáj,hogy megőrülök töle,és a fájdalomcsillapítók se használnak. Kb 6 hónapja kezdődött,és voltam orvosnál is. Valami porckopást állapítottak meg,meg a csigolyáim is el vannak csúszva.Az orvost nem igazán érdekli,hogy nekem mennyire fáj,mert elvileg ez nem annyira komoly,és már rég el kellett volna múlnia.MRI vizsgálatra fel vagyok íratkozva,de az még másfél hónap múlva lesz.Magánorvoshoz nem tudok elmenni sajnos,mert nincs pénzem rá.Teljesen el vagyok keseredve,és még az is nagyon rossz,hogy a környezetemben lévők, nem veszik túl komolyan a dolgot.Kb így állnak hozzá, hogy egy "kis derékfájás",attól bármit nyugodtan lehet csinálni.Reggel mikor felkelek,még menni is alig tudok,nemhogy csinálni valamit. A lehajolásról már nem is beszélve.Ha leesik valami,vagy fel kell valamit venni a földről,úgy kell leguggolnom(de azt is nagy fájdalmak árán).Egész nap fáj,de ha "mozgok",akkor erősödik a fájdalom.Teljesen tanácstalan vagyok,és egyre inkább el vagyok keseredve.Az orvosokban sem bízom már!:(
34/F
Véletlenül olvastam a kérdésed, egy fizikoterepautát kellene felkeresned, nem tudom, hogy egy izom-ideg stimuláló napi 20 perc használattal nem mulasztaná-e el a fájdalmad. Kérlek, keress egyet lakókörnyezetedben és akár telefonon érdeklődd meg. Igaz én hasfogyasztásra használom, teljesen más kategória, de úgy tudom, nagyon sokmindenre jó. Itt utána tudsz nézni:
állítólag nagyon jó fájdalomcsillapító, gerinc- hát és végtagokra, talán a derekadra is jó lehet, bár a vesére nem tehető. Mindenképpen kérd ki ebben szakember segítségét, lehet tudsz kölcsönözni is ilyet és hasznát veszed. Én is bérlem, bár amennyit fizetek érte, már vehettem volna: használtan 10-15ezerért is van, újonnan 50ezer.) Remélem, segítettem, ha nem, akkor is jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!