A Biovanne Plus-nak milyen melllékhatásai vannak?
Figyelt kérdés
10 napja szedem a Biovanne Plus-t és pár napja kb. kétszer annyit eszem, mint eddig. Ez a vitamin mellékhatásának a következménye lehet? Ha tudtok vmit a vitaminról légyszi segítsetek. Köszi2011. szept. 18. 19:22
1/1 anonim válasza:
Szia! A neten olvastam fórumokon a Biovanne plusról,valaki olyat írt,hogy pattanást okozott és amit te is írtál,hogy nagyobb lett az étvágya tőle.Én ma kezdtem el szedni.Nagyon remélem nem leszek tőle pattanásos és hogy nem fogok éhes lenni ettől a vitaminkészitménytől.Te miért kezdted el szedni?Én azért mert olvastam,hogy ősszel és tavasszal érdemes hajvitaminokat szedni 3-4 hónapig.Nekem elég vékonyszálú és nem túl sok hajam van.A körmeimen meg felfedeztem,hogy kevés fehér pöttyök vannak(vitaminhiány jele).Kiváncsian várom válaszod szia
Brandi/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!