Merci93 kérdése:
Két hetes a nyelvpiercingem, lehet h elfertőződött? (lent)
Figyelt kérdés
az a problémám hogy még mindig fáj egy kicsit alul, meg még mindig eléggé gennyedzik:S és talán még egy picit meg is van dagadva! ugy tudom hogy a gyogyulási idö max 3 hét, de már egy hét után mindenkinek meg szokott gyogyulni... kezelgetem meg minden, a cigit is visszafogtam, nem kávézom már, nem iszom semmi tejeset és mégis... aggodom hogy valami baj van. lehet hogy elfertőződőtt vagy csak nekem lassabban és nehezebben gyogyul?2011. szept. 18. 10:54
1/4 anonim válasza:
en ugyanigy jartam es kivettem, szerintem vedd ki te is az egeszseged fontosabb egy hulye test ekszertol sztem
2/4 anonim válasza:
Sok sok fogmosás, a cigi nem tesz jót neki és valami szájfertőtlenítőt használj. Ha pár napon belül nem javul vedd ki. Egyébként nem vagy fémallergiás? Mert van akinek nem bírja a szervezete csak a szilikont.
3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok alergiás mert már van egy köldök és egy orr pc-m is, de azok is nehezen gyogyultak. viszont volt már jobb is a nyelvem, de most mintha vissza esett volna .... sos vizzel öblögetek meg betadinnal. mert a plogosol elfogyott már rég.. nem nagyon szeretném kiszedni mert már annyit szenvedtem vele... bizom benne hogy meggyogyul csak szar igy most...
2011. szept. 18. 11:47
4/4 anonim válasza:
Második vagyok. Próbáld ki a chlorhexamedet avval öblögetni kell és rendbe kéne raknia a nyelved. Az egyik barátnőmnek szájfertőzése volt, be volt dagadva, hólyagok stb a doki se tudott már milyen ecsetelőt adni rá és két nap alatt totál rendebejött. Úgyhogy szerintem ezt a gyulladást leviszi ha nem akkor vedd ki tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!