Ha meghal egy orvos, a betegeivel mi lesz? Hogyan
értesülnek róla?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 21:34
1/8 anonim válasza:
Nyilván van egy olyan orvos aki tovább vigye a betegeket, nem tudom hogy ez egy konkrét eset vagy csak általános info, mert ha pl. klinikán, vagy korházba esne meg ilyen mindig van valaki aki ellátja a betegeket, bár lehet nem tudja potolni mert pl, nálunk ha meghalna / 2 orvos / konkrétan azt senki nem tudná potolni / Debrecen Klinika /
2009. ápr. 23. 21:38
2/8 anonim válasza:
Én gyászjelentésben láttam, hogy meghalt a fogorvosom.
Pl. ha elmegy hozzá, nem lesz ott, vagy más lesz ott, naa úgy. Meg úgy is terjed.
2009. ápr. 23. 21:38
3/8 A kérdező kommentje:
Csak érdekel, mert 2 választott orvosom is van, aki már nyugdíjas, én meg még a 20-as éveimet taposom. Mindketten nagyon jó orvosok, egyik a nőgyógyászom, másik pedig a háziorvosom. Nem járok máshoz, és akárkihez nem is akarnék kerülni, ha esetleg lenne velük valami.
2009. ápr. 23. 21:41
4/8 anonim válasza:
Gondolom házi orvosi praxisra gondolsz. Ilyen esetben valaki helyettesíti, vagy a régi rendelőben vagy egy másik rendelőben másik háziorvos. Ez falu helyen szájhagyomány útján terjed. Egyébként gondolom kiírják a rendelőben illetve hirdették helyi újságban, illetve a kábel TV-én. Az örökösök ha tudják értékesíthetik a praxist. Erre ha jól emlékszem fél évük van, ha valaki megveszi az lesz az új háziorvos. Ha nem kel el, akkor visszaszáll az önkormányzatra és tovább hirdetik a praxist.
2009. ápr. 23. 21:42
5/8 anonim válasza:
jajházodokim nekem is öreg volt ( hogy utáltam ) de nyugdíjba ment..szerencsére...évekig nem is mentem orvoshoz inkább, és mikor már tényleg kellett mennem, egy beutalóért, már az uj kis arabka volt :)
MEg megkérdezheted betegektől, akik várnak, hogy hogy nem a régi doki van??
2009. ápr. 23. 21:45
6/8 anonim válasza:
Mit jelent h. nyugdijas? nekem pl a fönököm 70 éves és még mindig rendel , remélem fog is még pár évig, mert nagyon szeretem, és isteni tudása van, nem hiába kapott olyan dijat hogy 70 év felett még 5 évig a klinikánkon rendelhet, tudása meg aktivitása is meg van .
Amugy arrol hogy meghal egy orvos arrol szerintem a betegei nem értesülnek sajna, nem hiszem hogy a családtagok erre válalkoznának. De ne aggodj emiatt!!
2009. ápr. 23. 21:47
7/8 A kérdező kommentje:
Egyelőre mindketten jó erőben vannak. Nyugdíjasak már, nyugdíjasként praktizálnak, szóval pl. a nőgyógyászom heti 2x fél napot van a rendelőben. De tényleg kiváló orvos, anyukámnak az életét mentette meg, mikor öcsém születésénél elszúrtak valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!