Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért káros a marihuána mikor...

Miért káros a marihuána mikor csak nyugodtabb lesz tőle az ember?

Figyelt kérdés
nyugodtabb lesz tőle az ember és sokszor jobban át tudja gondolni a dolgokat. persze a füst az káros, de ezen kívül miért lenne az?
2011. szept. 16. 18:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Sok az okos megint! És az alkohol attól nem lesz baj semmi ugye ? Nem lenne semmi baj a füvel nem lenne annyi agressziv ember ha legális lenne,sokkal nagyobb kulturája van mint a piának csak nem itthon...
2011. szept. 16. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen okos vagyok, ne gyere már az alkohollal.Persze az is káros, ha nem mértékkel fogyasztják. Miért is ne lenne erőszak? Menj el a 8. kerületbe, és nézd meg, hogy a kis orkok, miket csinálnak egy g fűért.Okoska.
2011. szept. 16. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

Orkok! Ez hatalmas! :) Amúgy egyetértek!

Ez a kultúra duma nagyon ócska.

2011. szept. 16. 18:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Ugyanazt amit az alkoholisták csak a kocsmába ,legálisan elisszák a pénzt meg hitelre és azt is ami nincs okoska ! Ha legális lenne a fü nem lenne olyan drága meg nem mérgek lennének és ugyanúgy nem kéne fogyasztaniuk kis orkoknak A lényeg minden bóditó szer valamilyen szinten káros !
2011. szept. 16. 18:41
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
Lehet hitelben isznak, de nem ütnek le senkit a telefonjáért, kabátjáért stb.
2011. szept. 16. 18:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd aki leüt valakit az értékeiért az csak füvet fog belöle venni ! Az egy szar környék amúgy se való orkoknak semmiféle kábitószer alkohol se ! Mert nincs agyuk...ujpesten is sokan szivnak de ott nincsen ilyen !!!
2011. szept. 16. 18:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Újpesten nincs? Hát nem sokkal különb, ilyen szempontból. És az orkoknak nem való, szerintem pedig normális embernek nem való.
2011. szept. 16. 18:53
 18/23 anonim ***** válasza:
A te szemszögedböl :: nem jó semmi ami bódit ,de nem mindenki így gondolkodik és nem biztos ,hogy attól hülye lehet okosabb nálad ...
2011. szept. 16. 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Képzeld szoktam iszogatni normális keretek között. Van pár régi ismerősöm, akik már vagy 10 éve bódulgatnak. Az életük egy tragédia, és már csak árnyékuk önmaguknak.
2011. szept. 16. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondom lehet normális keretek között szivogatni is csak nem a te világodban !Te már úgy nöttél fel hogy ez nem jó pedig nem biztos ,hogy igy van !...azért ne az orkokbol indulj ki én sem szeretem öket ..Azok leütnek másért is,és nem az 1 g fü az oka...
2011. szept. 16. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!