Neurotikus probléma vagy kimerültség?
Az utóbbi egy-két hónapban fura dolgokat vettem észre és félek, hogy ez valami neurotikus probléma.
Nehezen és lassabban olvasok, néha elölről kell kezdenem a szöveget, hogy értelmezni tudjam. Árnyakat, vagy fényeket látok éjjel. Szaggatottabb néha a beszédem és eltévesztek szavakat. Szédülök és ettől hanyingerem is van. Folyamatosan étvágytalan vagyok. Nehéz koncentrálni, néha csak bámulok magam elé és teljesen megszűnik a világ. Kedvtelen vagyok és csak aludni lenne kedvem.
Havi 240-252órát dolgozom ennek felét éjszaka. (napi 12óra). A barátommal nem felhőtlen a kapcsolat, a munkahelyemen sincs minden rendben. Folyton aggódom az anyagiak miatt, mert a melóhelyen nem fizetnek időben, nekem viszont számláim vannak. Olyan, hogy otthonom nem nagyon van, félig a barátommal félig egyedül lakom, a szüleimhez is szoktam menni aludni 1-2hetente.
Szóval mi lehet a baj? Már agydagantra is gondoltam.
Ja még annyit, hogy ha este "otthon" vagyok (azaz nem éjszakásban dolgozok) akkor el szoktam szívni 0.1-0.2g füvescigit.
21 L
Kedves kérdező!
Azt írod, hogy 1-2 hónapja érzed ezeket a tüneteket. A füves cigit mióta szívod? És ez mennyibe kerül neked, ha már ennyire rosszul állsz anyagilag? Hagyd el a füves cigit, és ha továbbra is fennállnak a tünetek, akkor orvos. Ez biztos nem agydaganat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!