Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Adhat vért az, aki fogamzásgát...

Adhat vért az, aki fogamzásgátlót szed? Mert rákérdeznek a gyógyszerszedéssel kapcsolatos szokássokra is ugye. Melyik gyógyszerek zárják ki?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
:D én nem szoktam beírni, de multkor egy dokijelölt fiatalember kísért el és azt mondta be kellene írnom azt is. Söt a pattanásaimat antibiotikummal kezelem, ecsetelö és azt mondta azt is be kellene írnom, nem szoktam, és soha nem jött vissza jelzés hogy baj lett volna, vagy nem fogadták volna el a véremet.
2009. ápr. 22. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
mert atengedik aztan valakit megolsz mert rossz vert adtal. pl 1 enyhe natha miatt nem utasitjak el, de ha vkinek odaadjak akinek nagyon le van gyengulve az immunrendszere belehalhat. ugyanigy az artalmatlan gyogyszerek amiket szedsz lehet h kolcsonhatasba lepnek a tobbivel amit a beteg kap es tobb kart okoztal mint hasznot. a kerdoivnek az a lenyege h jol toltsd ki. es gen, BE KELL IRNI ha szedsz fog.gatlot. tudtommal nem kizaro ok.
2009. ápr. 22. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó te hülyeségeket beszélsz..a vért alakos elemeikre szedik ,nem ugy megy az,hogy mindenféle fertőzéseket átömlesztenek vele a betegekbe.. ezer féle szűrésen mennek át mire valakibe bekerülnek! De a gyogyszerszedést be kell irni,igen,könnyited az orvosok dolgát.
2009. ápr. 22. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Amúgy félreértés ne essék, én nem csalni akarok, csak ha ez kizáró ok, akkor nem megyek el feleslegesen.

Csak nem akarom, hogy egy pasinak ezért cicije nőjön..

jó tudom hogy nem fog, de értitek...:D

2009. ápr. 22. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló tabletta szedésétől nyugodtan lehet vért adni.
2009. ápr. 22. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. ápr. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!