29-én leoperáltak egy kis daganatot a combomról,9-ére hívtak vissza varratszedésre. Sajnos azóta sem volt időm elmenni. Ez gáz? Baj, ha túl sokáig bent maradnak a varratok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 11:34
1/2 anonim válasza:
Igen baj. A bőrbe bele fog nőni és úgy kell majd kitépni belőle, ami persze azzal járhat, hogy felszakad a seb és nagyobb heg is marad.
2/2 anonim válasza:
Mi az, hogy nem volt időd? Visszahívtak, MÉSZ! Az egészség a legfontosabb dolog! Nekem pl. gyorsabban gyógyul mindenem, mint másnak, 9 nap múlva hívtak vissza műtét után. Mire kiszedte a varratokat, már bőgtem úgy fájt, belenő a bőrbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!