Reggeli fejfájás, szerintetek mitől?
Reggelente mikor felkelek 10-ből akár 6-7 alkalommal is fáj a fejem, ilyenkor kissé kiszáradva érzem magam.
Gyakrabban jön elő ha sokat alszok, és/vagy magamtól kelek, ha felkeltenek és azonnal talpon vagyok, csinálom a dolgom nem is veszem észre, továbbá amikor barátnőmmel vagyok sem jelentkezik a fejfájás.
Tehát olyan esetekben amikor mondhatni ébredés után azonnal fizikai vagy szellemi tevékenységbe kezdek nem jelentkezik, de amikor lassan ébredezek stb. ezekben az esetekben jelentkezik a fejfájás. Miért lehet ez?
(ha kérhetem értelmes és a kérdésre választ adó válaszokat. Köszönöm)
Elõfordùlhat, hogy nem kellõképpen pihened ki magad, vagy lehet alacsony a vérnyomàsod, az is benne lehet, hogy nincs elég friss levegõ a szobàdban.
Nem àrtana dokihoz menned.
Elõfordùlhat, hogy nem kellõképpen pihened ki magad, vagy lehet alacsony a vérnyomàsod, az is benne lehet, hogy nincs elég friss levegõ a szobàdban.
Nem àrtana dokihoz menned.
- A pihenés átlagosan 5-7 óra.
- A vérnyomásom tudomásom szerint inkább magasabb az átlagnál mintsem alacsonyabb, persze minimálisan.
- A friss levegő nem kizárt de nem is valószínű mivel egész nyáron nyitva volt az ablak, bár akkor inkább a nagy melegekben jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!