Mitől vagyok ilyen fáradt?
Figyelt kérdés
Minden nap kb. ugyan abban az időpontban fekszem le aludni és 8 órát alszom még is nagyon fáradt vagyok.2009. ápr. 22. 06:52
2/3 anonim válasza:
lehetsz vérszegény, vagy kezdődő depresszió. Krónikus fáradtság szindróma is van és lehet rossz a vérképed is. Mindenképp fordulj orvoshoz. Ne várj vele, mert esetleg súlyosbodhat.Valószínűleg vért fog venni, és először ír valami tablettát.Sok oka lehet, de vizsgálatot igényel. Járj utána! Ne fogadd el így!
3/3 anonim válasza:
Az alvást befolyásolhatja:
- Vitaminhiány és/vagy tápl. hiány
- stressz
- az alvás mennyisége és MINŐSÉGE
- lehangoltság
- vacsora mennyisége és minősége
- folyadékfogyasztás
- véleményem szerint az alvás helye is
- és ami leghülyébben hangzi, az a fogkrém. Én legalábbis azóta alszom normálisan, mióta fogkrémet cseréltem, mert a mostani nem szárítja annyira a nyálkahártyát, így nem kelek fel éjszakánként 10-szer inni és 3-szor pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!