Lehet hogy mégis eltört?
Figyelt kérdés
Kb 2 és fél hónapja törétént egy kisebb "balesetem". Csúnyán elrontottam egy hátraszaltót és a vállamra érkeztem, kifordult kézzel. Pár óráig piszokul fájt, 4-5 napig fogni se bírtam azzal a kezemmel, de nem duzzadt meg a kezem sehol, nem törént semmi szoktalan elváltozás. Az edzőm tanácsára jegeltem, pihentem, nem mentem orvoshoz, gondoltam elmúlik. Már eltelt lassan 3 hónap, de még mindig érzékeny a vállam. Persze javult sokat, de ha elkezdek röpizni vagy fekvőtámaszt csinálok újra előjön a fájdalom. Lehet hogy ez már végleg így marad??2011. szept. 6. 23:41
1/2 anonim válasza:
az edződ azt nem mondta, hogy menj orvoshoz? lehet szalaghúzódás, részleges szakadás, vagy akár repedés is...nyilván törés nem valószínű...de hogy nem úgy gyógyult be, ahogy kellett volna, az tuti
2/2 A kérdező kommentje:
szóba jött az orvos, de mivel nem itthon történt ,ez egyszerűbb megoldának tűnt.. :/
2011. szept. 7. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!