Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a füvezés káros hatásai...

Mi a füvezés káros hatásai hosszú távon?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim,akik füveznek..Nem tudom milyen rendszerességgel,és mennyit,de nem hiszem,hogy olyan gyengén. Nem vagytok tisztába az ilyen füves-drogos cuccokkal,szóval azért tettem fel a kérdést. Köszönöm a válaszokat !

(És nem ítélkezést szeretnék látni.)

2011. szept. 5. 22:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ez a válasz 76%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:15

Az nem vagyok akart lenni,elnézést,nem vettem észre! De,amúgy leeshetett volna szerintem,hogy valószínűleg mit akartam kérdezni. :D

Na mindegy, bocsánat,eléggé benéztem ezt .. :D

És köszönöm az eddigi válaszokat,igaz még nem mindent olvastam el. :)

2011. szept. 7. 15:33
 12/13 anonim válasza:
78%

a fű az nem öli az agysejteket.és a tüdőt is csak akkor roncsolja,ha dohányt adsz hozzá.:)

hosszútávon aluszékonyság, figyelmetlenség is elég gyakori

2011. okt. 31. 16:42
 13/13 Varga Agota válasza:
Sziasztok, nalam 2006 ban talaltak egy csomot a pazsmirigyemben. Drog ide vagy oda, a ferjemtol ez miatt elvaltam mert sokat fuvezett. Nem szerettem zavart. Majd az elet fintora a csomot vizsgaltak sok fele keppen ,uh.-os tzbiopszia stbstb..nem tudtak hogy mi az. 8 orvos nem tudtatak megmondani ,azt viszont ki tudtak mondani hogy nem biztos hogy megelem a 30adik eletevemet.Majd az egyik Orvos fullembe sugta kezdjek el fuvet szivni! Frappans☺ rohogtem en biztos nem fogok,kijelentettem. Erre a kovetkezo uh-nal sokkal nagyobb lett. Ott elgondolkoztam rajta. Tul vagyk a 30.ik elet evemen nem haltam bele, es a mult heti uh szerint eltunt. Lehet boszorkany uldozest csinalni ebbol a temabol, viszont regen nem voltak gyogyszer gyerak es a gyogyszer cegek kis mertekben gyartanak gyogyito termekeket, csak tunetet csillapitanak oriasi biznisz a gyogyszer, de ki hyogyult mar meg toluk? Plusz a kapudrognak nevezes is orias hulyeseg aki ezt mondja meg nem beszelgetett drogossal, maximum ha ki akarja prbalni a tobbit ahoz elotte nem kell fuveznie. Dontes kerdese akarja vagy nem, drogok leteztek gyogyszer ipar elott a legnagyobb drog a gyogyszer ipar,egy haztartas a tunet mentesitesre ott hagy mimimum 5000forintot ez csak biznisz,semmi tobb. Nem cel a gyogyulas sot..amugy meg a haborus ovezetekben sok orvos yogyit droggal, mert nincs mas.es eleteket mentettek vele sok sok esetben, deez a bigott sztereotipia hogy kapu drog es fuj, hat ne tudom mindennek megvan a helye idelye es a mertek a ertek amit elfeljtunk, es mincenek memoria zavaraim se sot.a kornyezetem es az o memoriajuk hagy emi kvetni valot.de persze itelkezzunk, es amerika hasznalja gyogyitasra is persze ezmid mellekes, meg az is hogy regen nem kaszalt ennyit egy gyogyszer ceg mint ma.mert nem volta. Kiszamolta mar valaki mennyit hagy egy honapban a patikaban? Es mire?faj a feje a masnapossagtol vagy hasonlo... orvosok es receptek mi meg szo nelkul zabaljuk holott ezcsak biznis es nem kicsi. Tobb ott a drog alapu gyogyszer csak mas a neve, nem az hog kodein, ketamin...stb. a gyogyszerek nagy resze drog, de hat az legallis mert mas a neve😉
2015. aug. 24. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!