Hogyan lehet végleges felmentést szerezni testnevelésből?
Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok, és el szeretném intézni, hogy ne kelljen se testnevelésre, se gyógytestnevelésre járnom. Félreértés ne essék, nem lustaságból, mert rendszeresen sportolok iskolán kívül, de a tanárt utálom, és kicsit sokallom a heti három tesit, úgy, hogy minden nap 7 órám van. :S
Hozzátenném, hogy semmimet nem szeretném eltörni :P Ha van erre legális mód, akkor az érdekelne.
2011. szept. 4. 19:02
11/13 anonim válasza:
Nálunk a versenyszerű sportolóknak az egyesületük állított ki igazolást arról, hogy a testnevelésóra általi megterhelés kedvezőtlenül befolyásolja a sportteljesítményüket. Igaz, nekik heti 6-7 óra edzésük volt plusz a versenyek, tehát nem tudom, mennyire rendszeresen meg hol sportolsz, de ez kiskapu lehet.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nincs legális mód, mert a testnevelés a tantervben szerepel és ugyanúgy osztályozzák, mint a többi tárgyat. Én egyébként 1 évig fel voltam mentve baleset miatt, de attól még be kellett mennem az órára és egyéb dolgokban kellett segítenem ( adminisztráció, pakolászás stb... ) Sajnos azt hiszem nem fogod megúszni, főleg nem azért mert utálod a tanárt, vagy mert sokallod az óraszámot.
13/13 csokiálom válasza:
nekem meg minden nap 7 órám van ,és minden nap 1 tesi
engem is érdekelne valami,h ne kelljen tesiznem !
utálom....
nem lustaságból,de van néhány nagyon nagy baromság,amit meg kell tanulni,de nem látom értelmét !
é szeretnék inkább olyat sportolni,amit én is szeretek !!
ezért utálom a sulit !
amugy jó lenne,csak minden nap tesi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!