Himalaya Herbals karikás szemekre?
Eleget alszom, a napi 8 óra mindig megvan, egészségesen táplálkozom, mégis karikák vannak a szemem alatt. nagyon zavar.
Olvastam valahol, hogy a Himalaya Herbals szemkörnyékápolója jó karikás szemekre. Nektek erről vélemény, tapasztalatok? Vagy esetleg más tippek, tanácsok, hogyan lehet eltüntetni őket? Ha ez jó, hol lehet a terméket megvenni, kb milyen árban? előre is köszönöm a válaszokat!:)
19/L
Ez egy sima szemranc krem. Mivel a fekete karikak eltunteteset leirja a tajekoztatoban, azt ugy kell erteni, hogy az indiak eleve kreol boruek, es meleg eghajtalon elnek, tehat sokat tartozkodnak a napon, igy ez a krem is a napsutes ellen lesz hatasos! Tehat ismerem ezt a markat, de ez Neked nem fog segiteni.
Menj el egy orvosi kivizsgalasra, elkepzelheto, hogy vit. hiany okozza ezt, pl. a vashianynak is van ilyen tunete!
De ezt egy orvosi kivizsgalas fogja kideriteni!
kávés borogatás
kicsi lefőzött kávé, pici cukorral!
vattapamacsot belemártod és rajtahagyod a szemeden/alatta amíg megszárad..
bár én inkább törölgetem vele nem hagyom rajta
kicsit segít
lehet vitaminhiány is igen
de lehet h genetikus
akkor semmi se fog segíteni
Garnier golyós korrektor/szemkörnyékápoló
van ebből is kávés is
van akinek használ...
próbáld ki, hátha
2000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!