Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Himalaya Herbals karikás...

Himalaya Herbals karikás szemekre?

Figyelt kérdés

Eleget alszom, a napi 8 óra mindig megvan, egészségesen táplálkozom, mégis karikák vannak a szemem alatt. nagyon zavar.

Olvastam valahol, hogy a Himalaya Herbals szemkörnyékápolója jó karikás szemekre. Nektek erről vélemény, tapasztalatok? Vagy esetleg más tippek, tanácsok, hogyan lehet eltüntetni őket? Ha ez jó, hol lehet a terméket megvenni, kb milyen árban? előre is köszönöm a válaszokat!:)

19/L

2011. szept. 1. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez egy sima szemranc krem. Mivel a fekete karikak eltunteteset leirja a tajekoztatoban, azt ugy kell erteni, hogy az indiak eleve kreol boruek, es meleg eghajtalon elnek, tehat sokat tartozkodnak a napon, igy ez a krem is a napsutes ellen lesz hatasos! Tehat ismerem ezt a markat, de ez Neked nem fog segiteni.

Menj el egy orvosi kivizsgalasra, elkepzelheto, hogy vit. hiany okozza ezt, pl. a vashianynak is van ilyen tunete!

De ezt egy orvosi kivizsgalas fogja kideriteni!

2011. szept. 1. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:

kávés borogatás

kicsi lefőzött kávé, pici cukorral!

vattapamacsot belemártod és rajtahagyod a szemeden/alatta amíg megszárad..

bár én inkább törölgetem vele nem hagyom rajta

kicsit segít

2011. szept. 1. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:

lehet vitaminhiány is igen

de lehet h genetikus

akkor semmi se fog segíteni

2011. szept. 1. 12:14
 4/7 A kérdező kommentje:
a kávésat már próbáltam, nem segített egyáltalán.. :/ vérvételen is voltam néhány hónapja más betegség miatt, úgy emlékszem, a vashiány rész kicsit alacsony volt, de nem vészes, azzal nem is foglalkoztak. gondoltam már arra is, hogy genetika... ha tényleg így van, azért valami krémmel megpróbálhatom? vagy akkor már nem is érdemes?
2011. szept. 1. 12:36
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsi, most olvastam az utolsó hozzászólást.. szerintem azért áldozok rá valami szemkörnyékápolót, de ha az se segít, akkor beletörődöm, mert lehet tényleg örököltem :( köszi a válaszokat!
2011. szept. 1. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Garnier golyós korrektor/szemkörnyékápoló

van ebből is kávés is

van akinek használ...

próbáld ki, hátha

2000Ft

2011. szept. 1. 12:39
 7/7 A kérdező kommentje:
lehet,hogy ezt próbálom ki. utánaolvastam, és sokan mondják hogy jó. köszi:)
2011. szept. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!